Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


Tретиране на клепачи

Третиране на бръчки и отпусната кожа при клепачите – неоперативни методи

 

1.      Третиране чрез фракциониращ лазерен ресърфейсинг (лазер Smart Xide)

Toва е най-агресивното лазерно изглаждане на бръчките и стягане на кожата, но същевременно е и най-ефективното. Принципът на действие е отнемане на горния слой на кожата чрез лазерен пилинг и същевременно мощно стимулиране на колагеновите влакна. Фракциониращият ефект идва от лазерния скенер, който разбива лъча на малко точки, което силно намалява страничните ефекти и посттерапевтичният период се свежда само до двудневно зачервяване и оток. Необходими са средно три процедури, като разстоянието между процедурите е един месец. Ефектът е сигурен и впечатляващ! Продължителността на ефекта е няколко години.

*Виж видео

 

2.      Tретиране на бръчките чрез инжектиране на ботокс

Бръчките встрани и под клепачите (така наречения "пачи крак") могат да бъдат третирани успешно с инжектиране на ботокс, който блокира мускулчетата, отговорни за формирането на мимическите бръчки около очите. Процедурата е бърза и почти безболезнена. Ефектът е сигурен. Продължителност на ефекта – около 6 месеца.

 

3.      Инжектиране на хиалуронова киселина

Третирането на бръчките и сенките под очите чрез инжектиране на хиалуронова киселина е по-болезнена от инжектирането с ботокс и освен това е съпроводена със синини и отоци, които отшумяват за 2-3 дни. Препоръчително е да се направят 2 или 3 процедури (с разстояние между процедурите 1 месец). Тогава ефектът е по-добър и остава по-дълго време. Продължителност на ефекта - от 4 до 10 месеца.

 

4.      Третиране на бръчките около очите чрез безболезнено вкарване на хиалуронова киселина чрез лазер (Hialurox)

Процедурите за вкарване на хиалуронова киселина чрез лазер – Hialurox покриват изцяло кожата на лицето и шията, като се набляга на проблемните зони (в случая на клепачите). Процедурите са абсолютно безболезнени, без зачервявания и отоци. Ефектът е още от първата процедура, но се препоръчва да се направят от 4 до 6 процедури (с разстояние от 3 до 7 дни между тях), след което за поддръжка е необходима една процедура на всеки 3 месеца.

 

5.      Третиране на бръчки чрез мезотерапия с хиалуронова киселина

Тя е част от мезотерапията на лицето, която е комплексна. Състои се от десетки убождания  и инжектиране (с mesogun) или на ръка на коктейл от стимулиращи медикаменти и хиалуронова киселина. Процедурата е болезнена и придружена от синини и отоци, които отшумяват за 2-3 дни. Необходими са поне 4 процедури с разстояние между тях от 1 месец.

 

6.       Третиране на бръчки чрез професионална козметика.

 

Кожата е податлива не само на стрес, причинен от вредното влияние на околната среда, но и от загубата на влага и липиди в следствие на ежедневното почистване. След 25-годишна възраст процесът на регенерация на кожата се забавя и това прави кожата на лицето по-чувствителна и предразположена към дехидратация, загрубяване и преждевременно стареене. Продуктите, които ние използваме за третиране на клепачите и назолабиалните бръчки, имат не само високоефективно, но изключително деликатно действие върху кожата. Ефективността на продуктите и поносимостта на кожата към тях са клинично доказани.

Професионалната козметика заедно с Anti-Age ефектът предоставят:

 

·          подмладяваща грижа, която противодейства на отпускането на кожата и появата на бръчки;

·          значително подобрява плътността и еластичността на кожата;

·          намалява дори и дълбоките бръчки;

·          подобрява структурата на съединителната тъкан, която стимулира обновяването на клетките;

·          стимулира синтеза на колаген;

·          подпомага за възстановяването на вече повредената съединителна тъкан.

 

Професионалната козметика може да бъде използвана и за поддържащ и по-продължителен ефект след оперативна намеса, ботокс, филър или друг вид манипулация.  

Част от козметиката, която използваме в борбата със стареенето, е:

 

·          Терапия за стягане „Biorelax Sinergy lift” (златна серия от Испанската Козметика MayStar). Тя събира в себе си повече от 60 % активни съставки, които подмладяват кожата, стягат контура на лицето, овлажняват и почистват порите на кожата. Съдържа революционен екзотичен пептид, които имитира ефекта на нервно-мускулен блокатор. Има за цел да замрази бръчките, да стегне овала на лицето и да го предпази от появата на нови бръчки.

Препоръчително е да се направят 6-8 процедури, два пъти седмично.

Резултатът е :

1.       Оформяне контура на лицето

2.       Стягане

3.       Изглаждане

4.       Прави кожата удивително гладка

 

·          Хайверена терапия против стареене на кожата (Испанска Козметика MayStar)

Тя е завършен комплекс от чисти, концентрирани морски екстракти с високо съдържание на основни аминокиселини, структурни пептиди, протеини, основни мастни киселини, микроелементи и йодин. Има изключителни регенеративни способности, видимо намалява фините линии, торбичките под очите и признаците на умора. Дава на кожата по-гладък и фин външен вид, отстранява излишните мазнини от кожата и я оставя чиста и ревитализирана, като подобрява повърхността, цвета и стегнатостта й.

Препоръчително е да се направят 4-6 процедури, два пъти седмично.

 Резултат:

1.       редуцира бръчките в дълбочина

2.       изравнява тена на кожата

 

·          Гел за очи и устни - френска козметика (Френска Морска Козметика Huet Biologie) Toва е специфичен продукт за терапия на клепачи и устни. Съдържа биоактивни съставки, които помагат да се овлажни кожата и стимулират процеса на клетъчното обновяване. Подходящ е за клепачи, назолабиални бръчки, подпухнали очи и тъмни кръгове около очите.

 

·          Био-лифтинг (Френска Морска Козметика Huet Biologie)

Съдържа силен концентрат от активни съставки, за да се постигне максимален ефект при лифтинга. Подходящ е за всеки тип кожа.

 

Центърът предлага и продукти за домашна грижа, които ще доведат до още по-дълготрайни резултати.

 

     

 


   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават