Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


Лечение на акне

Лечение на акне

Акнето има три основни компонента, които го причиняват и поради което борбата трябва да е към всеки един от тях: 

1. хиперсекреция на мастните жлези (мазна кожа),

2. запушване на мастните жлези (мъртви клетки, грим, прах), при което се образува анаеробна среда, подходяща за развитие на: 

3. Propionbacterium acne - бактерията-причинител на акнето.

                   

Средството за унищожаване на propionbacterium acne е I Clear XL™ *Виж Видео

 

I Clear XL е иновационна плазмена технология за фототерапия. Това е апаратът, с който се постигат най-бързи и ефективни резултати при активната фаза на акне и проблемна кожа.

Въздействието върху клетъчните механизми чрез точно определена дължина и интензитет на вълната (405-420 nm и 850-900 nm) гарантира ефективност при третиране на заболяванията.

Действието на строго фиксирана светлина в синята зона на спектъра позволява премахването на акнето и подмладява кожата, без риск от термични увреждания, които са характерно следствие при употребата на неселективни широкоспектърни светлинни апарати. Според проучванията на водещи дерматолози от пет континента I Clear XL можe да бъдe ефективно и дълготрайно прилаган за всякакъв тип кожа, без нежелани странични ефекти.

Изключително високият интензитет на светлината действа селективно – едновременно убива p.acnes, без да уврежда околната тъкан. Лечението продължава около 30 минути, а видими и трайни резултати се наблюдават след 1-месечно лечение.

Освен с бактерията, е необходимо да се борим и с другите 2 компонента.

Необходимо е правенето на пилинг редовно един-два пъти седмично. Пилингите биват механични, химични и ензимни, като всеки от тях може да се направи във "Вита Естетик Център".

За намаляване на мастната секреция в Центъра се предлагат лазерни процедури и козметика за регулиране и почистване на кожата.  Пилингите и козметиката трябва да се поддържат за дълъг период от време (години).

При девойките е задължително и проверка на хормоналния баланс при гинеколог, за да се лекува един евентуален дисбаланс.

 


   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават