Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


Спечелете истинска кавитация!
30.06.2012


Запишете се за участие в томболата ни и спечелете истинска кавитация!


 


Необходимо е само да ни изпратите съобщение за участие в играта на info@vitaestetic.bg с двете си имена, телефон и e-mail адрес за контакт. Всеки вторник и петък ще теглим по 1 печеливш, чийто имена ще бъдат обявени в края на деня на тази страница. Печелившите получават 4 процедури кавитация на една зона с Med Contour с 30% отстъпка – вместо по 70 лв. на процедура, ще заплатите по 49 лв.


 


*Промоцията е в сила до 30 юни.


 За истинската кавитация


 


Mедицинскатa ултразвукова кавитация разбива обвивката на мастната клетка и по този начин я унищожава. Остатъчните продукти се елиминират по лимфодренажен път. Така се оформя трайно нов силует на тялото. За процедурата се използва специфичен апарат, който действа като цялостна терапия и е способен да работи допълващо с всичките си функции. Комбинацията от няколко функции води до добри резултати и при по-тежки случаи.


 


Много малко са естетичните центрове като нас, които разполагат с нискочестотен ултразвук, а именно ниските честоти са тези, които дават желания отслабващ и изглаждащ ефект.


 


Трябва да се знае, че процесът на антицелулитна и отслабваща терапия, било то чрез кавитация или пък комбинация от няколко различни процедури, е продължителен и може да варира между 1 и 4 месеца. При всеки човек това е строго индивидуално и зависи от много фактори – възраст, тип кожа, стадий на развитие на целулита, начин на хранене, начин на живот дори и т.н. Целулитът е хормонално свързан при жените и зависим от хранителния и двигателен режим. Това обуславя необходимостта след като бъде изчистен, резултатът да се поддържа. В противен случай целулитът се появява отново.


 


Ето защо е важно хората да са много добре информирани относно всяка процедура, на която се подлагат, да знаят какво да търсят и какъв ефект могат да очакват. За съжаление на много места се работи с апаратура, която съвсем не е ефективна, а същевременно промоционалните съобщения обещават на пациентите непостижими резултати. В резултат на това много хора остават излъгани и по-лошото е, че след това им е много трудно да се доверят отново на който и да било център за естетична медицина.


 


Целта на настоящата публикация е да обърнем внимание на пациентите, че трябва да бъдат по-взискателни към процедурите, на които се подлагат, и непременно да се информират преди да побързат да хвърлят средствата си на вятъра за неефективни процедури.


 


Д-р Веселин Динев – Ръководител на „Вита Естетик Център”


 


 


Не изпускайте тази възможност!Сподели:

всички новини »


   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават