Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА
07.04.2014

По случай Световния ден на здравето и по повод предстоящите празници „Вита Естетик Център” организира Великденска игра за своите клиенти.


 


Имате възможност да спечелите уникална празнична награда! Трябва само да ни изпратите Великденска картичка с пожелание на igri@vita.bg до 11 април (петък), заедно с Вашите имена и телефон за контакт. На 14 април (понеделник) ще публикуваме всички картички в специален Великденски албум на нашата Facebook страница, където чрез бутона Like Вие и Вашите близки и приятели ще можете да гласувате за картичката, която най-много Ви допада. Крайният срок за гласуване ще бъде 16 април – 17:00 ч.


 


Картичката, събрала най-много гласове, ще бъде публикувана на началната страница на нашия уебсайт, където ще стои до края на празниците. Авторът на картичката, пък, ще получи безплатна терапия за лице на стойност до 50 лв., както и специална Великденска изненада!


Сподели:

всички новини »


   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават