Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


НОВИ ФИЛЪРИ
04.05.2015

HYABELL ФИЛЪРИ  • Видим ефект, веднага след процедурата

  • Естествен и дълготраен резултат

  • По-малко болка 

Новата гама HYABELL дермални филъри с хиалуронова киселина предлага дълготраен резултат, без странични ефекти.


 


Включеният лидокаин (0.3%) намалява болката по време на инжекцията, за да се чувствате максимално комфорно по време на процедурата.


 


Редица международни тестове сочат, че дори и 12 месеца след инжектирането на HYABELL продуктите, кожата показва висока толерантност към тях.


 


HYABELL Приложение


HYABELL продуктите са изработени от неживотинска хиалуронова киселина и съдържат 0,3% лидокаин. Приложението им е лесно и бързо. Благодарение на плавното инжектиране на филъра чрез използването на много тънки игли, поставянето е почти безболезнено .


 


След инжектирането на филъра, третираната област леко се масажира, за да се разнесе продуктът. Количеството продукт, което се използва, зависи от желания ефект.


 


Предимства


HYABELL продуктите са лесни за инжектиране и благодарение на съдържащия се в тях лидокаин, са почти безболезнени. Също така предоставят възмосност да се инжектира по-малко продукт и в същото време да се получи желаният резултат, без да е необходима повторна процедура за корекция.


 


Често задавани въпроси


Колко дълго трае резултатът?


Продължителността на ефекта от процедурата е между 6 и 14 месеца. Трайността варира в зависимост от типа кожа, възрастта и начина на живот на пациента, както и третираната зона и техниката на инжектиране. В някои случаи може да се наложи частично инжектиране на продукт, преди изтичането на горепосочения срок, за да се оптимизират резултатите и трайността на корекцията. Високата степен на омрежване поддържа по-ниска абсорбция на HYABELL в тъканта и съответно по-дълготраен резултат.


 


Какви мерки трябва да се вземат след процедурата?


·         Добре е да приложите лед за охлаждане на третираното място, за да се намали максимално оттокът


·         Избягвайте нанасянето на грим в първите 2 часа след процедурата


 


Има ли контраиндикации за прилагането на тази процедура?


Процедурата не е подходяща за бременни и кърмачки. Поставянето на филъри не е препоръчително и при хора с автоимунни заболявания, алергии или свръх чувствителност към хиалуронова киселина.


 


Има ли странични ефекти?


Както при всички филъри, възможно е третираното място да се зачерви и/или подуе леко, но това обикновено отминава в рамките на деня. Ако все пак реакцията към продукта е по-притеснителна и продължителна, незабавно се консултирайте с Вашия лекар, за да Ви бъде назначено необходимото лечение.


Сподели:

всички новини »


   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават