Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


Полимедикс ООД

Полимедикс ООД е компания, основана през 2003 година в гр. София. От създаването си е основен представител на няколко световни производители на СПА козметика и оборудване за България. Специализирана е в изграждането на цялостна концепция на СПА и козметични центрове – от проектиране до обучението на обслужващия персонал!

Помощта и сътрудничеството на нашите партньори от Англия, Франция, Испания и Белгия допринася за развитието и утвърждаването ни като професионалисти в областта! Благодарение на множеството редовни обучения и консултации, нашият екип е добил висока квалификация. Способни сме да Ви предложим най-оригиналното предложение по отношение на концепцията и развитието на Вашия СПА и козметичен център; цялостно обзавеждане на SPA, козметични и възстановителни центрове; най-новите и ефикасни анти-целулитни, отслабващи, ремоделиращи и анти-акне апаратури; професионална козметика на световно ниво; козметични консумативи за дезинфекция и стерилизация; безплатно изграждане на концепция и обучение.

Полимедикс ООД е ексклузивен представител за България на три професионални козметични линии, доказали се със своето качество в цял свят:

  • HUET BIOLOGIE, Франция
  • CV PRIMARY ESSENCE, Испания
  • MAYSTAR, Испания

Също така Полимедикс ООД от 2010 година е официален представител на френските гръдни силиконови импланти Arion.

Дистрибутор е на следните фирми за професионална медико-козметична апаратура:

  • Photo Therapeutics Omnilux, САЩ
  • Carlton, Англия
  • CORPORA, Испания
  • General Project, Италия и др.

Основните клиенти на Полимедикс ООД са козметични и спа центрове, възстановителни комплекси, медико-естетични и медицински центрове, дерматологични клиники, клиники за пластична и реконструктивна хирургия, болници. Фирмата работи с висококвалифициран екип и същевременно работи с най-добрите специалисти в посочените по-горе области. Екипът на Полимедикс ООД се стреми да бъде в крак с най-новите технологии и посещава най-големите международни изложения в областта на козметичния и медико-естетичния бранш, като в същото време регулярно организира обучения, семинари и презентации на своите клиенти.

Полимедикс ООД има за цел да предоставя висококачествени услуги на клиентите си, като непрекъснато ги уведомява за най-новите технологии в бранша.

 

www.polymedix.bg

 

   Новини
  02 Юни 2016 г.
Филър Filorga с Lidocainе

  04 Май 2015 г.
НОВИ ФИЛЪРИ

  30 Януари 2015 г.
БЕЗПЛАТНИ ЕСТЕТИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

  14 Октомври 2014 г.
МЕЗО ЛИФТИНГ С КОНЦИ

  07 Април 2014 г.
ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА

всички новини »


facebook

Място за Вашите коментари и препоръки
   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават