Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


Филъри

                      

Безболезнено оформяне на устни и контур на лице с висококачествен филър на Filorga с лидокаин! Дермалният попълнител съдържа 25 mg/ml хиалуронова киселина и 3 mg/ml обезболяващ Lidocaine. Продуктът е с мека консистенция. Увеличен е и обемът на ампулата- 1,2 ml филър, а цената е 420 лв.


Ботулинов токсин

Изглаждане на бръчки с висококачествения ботулинов токсин Vistabel

 

Мезо лифтинг с конци

Премахване на фини бръчки и стягане на кожата на тялото и лицето с резорбируеми мезоконци


Мезотерапия за:
лечение на уморена и бледа кожа
премахване на петна
свиване на порите
спиране на косопада
антиоксидантна терапия - при пушачи
хидратиране на суха кожа


Плазмотерапия с автоложна плазма

Плазмолифтингът, известен и като "вампирски лифтинг", е уникален метод за забавяне процеса на стареене на кожата на лицето и за подмладяване. Терапията е доказана като бързо и ефикасно лечение на косопад и подпомагане задържането и растежа на присадената коса.


Тел. за записване на часове при д-р Теодора Ибрахим: 02/960 49 69  и личен GSM: 0895/ 624 388

 

***   "Вита Естетик Център" е част от Семейството на здравето "Вита". Съгласно чл. 3, ал. 3 от Закона за лечебните заведения (ЗЛЗ) всички медицински манипулации (в това число мезотерапия, плазмотерапия, филъри, ботулинов токсин и др.) се извършват от нашите висококвалифицирани лекари в Диагностично-консултативен център "Вита" на същия адрес.  ***

---------------------------------------------------------------------
Дермални филъри HYABELL

видим ефект веднага след процедурата;
  • естествен и  дълготраен резултат
  • по-малко болка
  • без странични ефекти. 
Включеният лидокаин (0.3%) намалява болката по време на инжекцията, за да се чувствате максимално комфорно по време на процедурата.  Редица международни тестове сочат, че дори и 12 месеца след инжектирането на HYABELL, кожата показва висока толерантност към филъра.

 

 

Приложение

HYABELL продуктите са изработени от неживотинска хиалуронова киселина и съдържат 0,3% лидокаин. Приложението им е лесно и бързо. Благодарение на плавното инжектиране на филъра чрез използването на много тънки игли, поставянето е почти безболезнено .

 

След инжектирането на филъра, третираната област леко се масажира, за да се разнесе продуктът. Количеството продукт, което се използва, зависи от желания ефект.  

 

 

Често задавани въпроси

Колко дълго трае резултатът?

Продължителността на ефекта от процедурата е между 6 и 14 месеца. Трайността варира в зависимост от типа кожа, възрастта и начина на живот на пациента, както и третираната зона и техниката на инжектиране. В някои случаи може да се наложи частично инжектиране на продукт, преди изтичането на горепосочения срок, за да се оптимизират резултатите и трайността на корекцията. Високата степен на омрежване поддържа по-ниска абсорбция на HYABELL в тъканта и съответно по-дълготраен резултат.

 

 

 

 

Какви мерки трябва да се вземат след процедурата?

·     Добре е да приложите лед за охлаждане на третираното място, за да се намали максимално оттокът

·         Избягвайте нанасянето на грим в първите 2 часа след процедурата

   

Има ли контраиндикации за прилагането на тази процедура?

Процедурата не е подходяща за бременни и кърмачки. Поставянето на филъри не е препоръчително и при хора с автоимунни заболявания, алергии или свръх чувствителност към хиалуронова киселина.

 

 

Има ли странични ефекти?

Както при всички филъри, възможно е третираното място да се зачерви и/или подуе леко, но това обикновено отминава в рамките на деня. Ако все пак реакцията към продукта е по-притеснителна и продължителна, незабавно се консултирайте с Вашия лекар, за да Ви бъде назначено необходимото лечение.
Тел. за записване на часове при д-р Веселин Динев: 02/960 49 69  

 

 

 

 ***   "Вита Естетик Център" е част от Семейството на здравето "Вита". Съгласно чл. 3, ал. 3 от Закона за лечебните заведения (ЗЛЗ) всички медицински манипулации (в това число мезотерапия, плазмотерапия, филъри, ботулинов токсин и др.) се извършват от нашите висококвалифицирани лекари в Диагностично-консултативен център "Вита" на същия адрес.  ***

 


  Новини
  02 Юни 2016 г.
Филър Filorga с Lidocainе

  04 Май 2015 г.
НОВИ ФИЛЪРИ

  30 Януари 2015 г.
БЕЗПЛАТНИ ЕСТЕТИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

  14 Октомври 2014 г.
МЕЗО ЛИФТИНГ С КОНЦИ

  07 Април 2014 г.
ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА

всички новини »


facebook

Място за Вашите коментари и препоръки
   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават