Моделиране на тялото
Антицелулитни процедури
Попълване на бръчки
всичкиЕстетични процедури
всичкиКозметични процедури
всичкиМедико-естетични процедури
Начало
Екип
Естетична хирургия
Абдоминална пластика
Блефаропластика
Лифтинг
Липосукция
Увеличаване на гърди
Повдигане/Намаляване на бюст
Гинекомастия
Ринопластика
Увеличаване на устни
Медико-естетични процедури
Промоции и отстъпки
Контакти
За нас
Статии
Цени
Новини
Галерия
Партньори
Кариери
Продукти


Липосукцията е техника за скулптуриране на тялото чрез изсмукване на мазнини, която изисква само съвсем миниатюрни разрези. Разработена е в средата на 70-те години на 20-ти век от френския хирург д-р Илюз (на който д–р Динев е имал честта лично да асистира на няколко пъти в болницата St Louis в Paris). Тази техника се базира на факта, че броят на мастните клетки в организма не се променя с промяната на теглото, а самата клетка наедрява. Така че, като изсмучем определен брой клетки от дадена зона, те не се възстановяват числено с времето, а запазват броя, който сме постигнали след изсмукването, и по този начин се запазва новата форма на тялото. Тук трябва да отбележим, че не могат да бъдат изсмукани всички мастни клетки от определена зона, защото има слой от мастна тъкан т. нар. полезна мастна тъкан, който трябва да бъде запазен, както и че не може (и не трябва) да се изсмуква повече от 2-3 литра мастна тъкан на сеанс, защото има опасност от настъпване на електролитен дисбаланс в организма. Поради тези факти, се налагат следните 2 извода:

• Липосукцията не е интервенция, която има за цел намаляване теглото на пациента, а по-скоро неговото оформяне и скулптуриране!

• В някои случаи, когато се налага изсмукване на по-големи количества мазнини или когато се касае за по-възрастни пациентки, се налага повече от 1 сеанс за постигане на крайния резултат.

Освен това трябва да се знае, че:

- Крайният резултат идва в рамките на 2-3 до 4 месеца след интервенцията. 

- Наложително е носенето на специални стегнати, компресивни облекла минимум 1 месец след операцията - денонощно! 

- Липосукцията не е метод за отслабване, след който може да се яде всичко и в огромни количества, защото дори ако при извънмерно хранене на третираните места не се напълнее, се напълнява в останалите зони , което довежда до чувството, че мастната тъкан се е преместила от едното място на друго – нещо, което е абсолютно невъзможно. 

- В дните, последвали интервенцията, може да има синини и подувания на третираните места, като синините изчезват до няколко дни, а подуванията - до няколко седмици. 

- Болката след операцията е слаба и напомня болка при натъртване - копира се само с обикновени болкоуспокояващи таблетки.

За повече информация: v.dinev@vita.bg

За записване на консултации: 02/960 4969

 << Назад

   Новини
  02 Юни 2016 г.
Филър Filorga с Lidocainе

  04 Май 2015 г.
НОВИ ФИЛЪРИ

  30 Януари 2015 г.
БЕЗПЛАТНИ ЕСТЕТИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

  14 Октомври 2014 г.
МЕЗО ЛИФТИНГ С КОНЦИ

  07 Април 2014 г.
ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА

всички новини »


facebook

Място за Вашите коментари и препоръки
   www.vitaestetic.bg © 2018 VITA - Aesthetic Center . All rights reserved.Web design and programming: WebDesign Ltd. Професионалистите се отличават